Nordkapp - Lindesnes 29. juli til 14. august 2011

Dag 4 mandag 1. august Straumfjord, Storslett - Setermoen 208 km

Effektiv sykkeltid: 7,5 timer
Snitt hastighet: 28,5 km/t
Total stigning: 1500 m
Vær:Sol, sol og bare sol. Vindstille og mellom 20 og 25 grader

Turen i dag:

Etter å ha feiret 49-årsdagen til SJÆFEN kvelden i forveien (se bilde av SJÆFEN med den nye sykkeltrøya og buksa:-). SJÆFen og Øyvind Svendsen laget en fortreffelig middag som ble servert med rødvin og ei øl til hver!

Vi Startet i kort-kort alle mann og syklet til Storslett før den første av dagens to stigninger. Deretter ned til fjorden hvor vi syklet med de mektige Lyngsalpene på den andre siden av fjorden. Flott syn med høye topper og spisse fjell med isbreer hengende nedover. Vi tok ferge over til Lyngseidet og syklet på en mindre trafikkert vei ned til Oteren. Det er deilig å komme vekk fra E6 og trafikken ei stund.

Etter Olden fortsatte vi ca 9 km på E6 før vi sivingte til venstre på Fv 87 innover Tamokdalen mot Øverbygd og Skjold. Denne veien er like lang som E6 men nærmest fri for trafikk. Et kjærkomment pusterom i på en strekt trafikkert europavei! Vi kom ut igjen på E6 ca 20 km nord for Setermoen.

Alt går veldig greit. Alle har gode bein selv om vi har litt forskjellig form og grunnlag. Vi må bli litt flinkere til å spare på kreftene. Vi får bruk for dem senere!!! Vi vil også rette en kjempestor takk til våre dyktige sjåfører og medhjelpere Lars Magne og Ivar Kristian. Uten deres hjelp og støtte hadde det blitt vanskelig å få logistikken og koordineringen til å gå effektivt!

Hans Petter hilser til sin kjære Jannicke.

Johnny hilser til Felix og jeg savner deg veldig gutten min. Gleder meg veldig til å se deg på Lindesnes sammen med tante Mary-Ann og farmor.Husk at pappa elsker deg mer enn noe annet og tusen takk for hilsen du har skrevet i gjesteboka! Hilser også til lillesøs som har vært inne på gjesteboka!

 

Hilsen Hans Petter og Johnny

Se bilder her >>

Se Ken Vidars bilder her >>

Kenneths bilder