Nordkapp - Lindesnes 29. juli til 14. august 2011

Dag 9, lørdag 6. August, Grong - Trondheim 210 km

Effektiv sykkeltid: 8 timer og 8 minutter.
Snitt hastighet: 21.3 km/t.
Total stigning: 1576
Vær: Regn til å begynne med, bedre utover dagen. Regntøy gjemt i kassa etter 1. matpause.

Turen i dag: Startet kl.7.30 etter en kjempe god frokost. Etter at vi hadde smurt matpakke så var det ikke brød å oppdrive på milsomkrets.
Alle hadde kledd seg i regnhabitten, men etter 1. matstasjon så ble det pakket vekk. 1. del av turen gikk på E6 og heldigvis fikk vi både tørr asfalt på andre veier enn hovedfartsveier.

Etter 10-11 mil så kom vi til Stiklestad, der Per hadde en seanse/fortelling om slaget på Stiklestad. Veldig interessant og lærerikt…
Vi fikk tatt noen bilder og så bar det videre til Esso stasjonen på Ås i Levanger.
Siste rest av niste ble fortært, mens andre mesket seg med stasjonens kulinariske meny.

Vi landet i Trondheim etter skjemaet som vanlig kl. 18.30. Vi fikk sjekket inn på hotellet midt i byen. Vi ble møtt av en alle tiders velkomst komité som bestod av både familie og naboer til Ken Terje.
Klesvasken vår ble fordelt i Romolslia 35s omegn. Fantastisk! Må bare få lov til å rette en kjempetakk for denne servicen.

Vil bare takke familien min, Elin, Elise, Kathrine og Camilla som har gitt meg mulighet til å reise på denne flotte turen, men kjenner at jeg begynner å savner dere noe skrekkelig.
Vil bare takke alle som har omtanke for oss (såre bakender, såre muskler såre ledd, med mer) og følger oss mot Palmekysten.

Mvh. Øyvind S

Hilser til alle kjente på Lista m/familie og venner.
Roar R

Se bilder her >>

Se Ken Vidars bilder her >>

Kenneths bilder


You must install Adobe Flash to view this content.