Nordkapp - Lindesnes 29. juli til 14. august 2011

Dag 1 fredag 29. juli (Prolog). Nordkapp Camping - Nordkapp tur/retur 2 x 24 km

Effektiv sykkeltid: Ca 1 time opp og en time "hjem" igjen
Snitt hastighet: Ca. 25km/t
Total stigning: Ca. 1000 høydemeter
Vær: Havtåke som kom sigende inn fra Barentshavet

Turen i dag: Endelig i gang! Landet i Alta 2 timer før planen. Flyet fra Oslo hadde endret avgangstidspunkt! Der stod Lars Magne og co og ventet på oss. Taxi var bestilt og straks var vi på vei nordover til Honningsvåg hvor vi overnatter. Etter ankomst pakket vi ut og rigget opp syklene før vi tok prologen til Nordkapp. En tur på drøye 26 km i et svært kuppert terreng. En kald havtåke hadde lagt et lokk over hele Magerøya, men innimellom sprakk det opp og sola fikk tak og vist oss hvor vakkert det er her oppe. Da vi kom til Nordkapp var tåka så tett at vi knapt så rytteren foran oss, men som troll ut av eske forsvant tåka da vi trillet inn på selve platået og utsikt og natur viste seg fra all sin prakt.
Etter at vi hadde tatt lagbildet tok vi en tur rundt for å sjekke ut butikker og restauranter osv.  før vi returnerte til Honningsvåg. Det var det middag fra eget stormkjøkken og rødvin innkjøpt fra polet i Honningsvåg.
Turen til nå går som planlagt. Takk til SJÆFEN som har full kontroll og demonstrerer til fulle at planleggingen har vært topp!
Pappa hilser også til Felix som følger nøye med på turen vår. Heia Felix!

mvh
for NPL gjengen
Johnny

Slideshow se her >>

Kenneths bilder